2013 m. birželio 25 d., antradienis

Kaip pripažinti vyrus



Visą laiką yra rašoma ir kalbama, kad moterims reikalingi komplimentai, kad jos myli ausimis ir trokšta, kad vyrai pripažintų jų pasiekimus, veiksmus, grožėtųsi jomis ir pan.
Bet ar teko kada nors girdėti, kad vyrams irgi reikalingi komplimentai? Kartą viena moteris pabandė ir netrukus jos gyvenimas pasikeitė. Ji ėmė sakyti vyrams komplimentus ir net fantazuoti jiems apie tam tikras savybes. Nuo to laiko visi jos gyvenime sutikti vyrai jai patikdavo. O buvo taip – ji dirbo reklamos agentūroje ir skubėjo pas klientą. Reikėjo pereiti gatvę. Tai pastebėjo automobilyje sėdintis vyras ir išlipęs iš jo, pasiūlė pavežėti skubančią moterį. Pakankamai standartinė situacija. Įvyko toks dialogas:
- Dėkoju, kilnusis riteri, bet aš jau esu vietoje, man štai į šį pastatą.
- O kodėl aš kilnusis riteris?
-Maža yra vyrų, kurie štai taip išliptų iš automobilio, mestų savo reikalustik tam, kad pavežėtų moterį.
- O jūs čia ilgam?
- Ne
- Tai jei galima, aš jus pavežėsiu po to?
Ir tas Vyras nuvežė ją į kitą susitikimą, po to jie kartu vakarieniavo, o po vakarienės nuvežė ją namo. Komplimentas vyrui taip pat turi stebuklingą galią. Po to atvejo moteris negailėjo komplimentų nei vienam vyrui. O jie elgėsi taip, kaip ji ir svajojo.
Bet yra tam tikras vyriškų komplimentų skirtumas nuo komplimentų moterims. Pirmiausia moterys mano, kad jei ims sakyti, jog jis pats geriausias pasaulyje, jis išpuiks ir gali nueiti pas kitą. Toks atvejis yra įmanomas, jei nebus išsiaiškinta vyriško komplimento esmė. Vyrai ir moterys yra be galo skirtingi. Komplimentas moteriai – tai jos savivertės pakėlimas. Gavusi jį moteris „nešasi su savimi“ ir išreiškia tai gera nuotaika.
Pass vyrus visiškai kitaip. Jiems reikalingi kitokie komplimentai. Tai bus labiau pripažinimas, nei komplimentas. Tai yra jo savybių pripažinimas. Jei pasakysite vyrui, kad jo akys – žavingos, nebus jokio efekto. Greičiau – priešingas efektas. Vyrams yra ypatingai svarbus pripažinimas. Jam svarbu, kad moteris jį pripažintų. Pripažintų jo poelgius, bruožus, veiksmus, pastangas, darbus. Tai yra moteris turi matyti ir vertinti tai, ką jis daro dėl jos, dėl jų santykių ir dėl šeimos. Toks pripažinimas daro stebuklus. Tokiu atveju vyras ima augti, sustiprėja pečiai, išauga sparnai ir jis pakyla ir užkariauja pasaulį, atneša jį prie jį pripažinusios moters kojų. Ir jokio skirtumo, kas yra ta moteris – žmona, motina, kaimynė ar traktoristė. Vyrui ji yra įkvepianti Moteris ir taškas.