2014 m. vasario 1 d., šeštadienis

Apie ką kalbėtis su vyru?


Ar pamenate, kaip dažnai kalbėdavotės, kai pradėjote susitikinėti su savo būsimu vyru? Jūs kalbėdavote apie viską ir tie pokalbiai neretai užtrukdavo iki paryčių. Ir jei pastaruoju metu jums trūksta bendravimo, ar jūsų pokalbiai su sutuoktiniu apsiriboja tik tuo, kieno eilė dabar plauti indus, pasistenkite sužinoti, apie ką kalbėtis su vyru, kad taptumėte jam artimesnė.
Keturios, jus suartinančios temos  
Santuokiniame gyvenime nieko nėra blogiau už bendravimo stoką. Tai veda link nesupratimo, o dažnai ir link skyrybų. Net jei jums atrodo, kad nėra apie ką kalbėtis, kalbėtis vistiek reikia. Štai 4 temos, kurios bus įdomios bet kuriam vyrui ir padės jums suartėti su sutuoktiniu.
1. Tikslai ir troškimai
Jei tik būtų galima atmesti kasdieninę rutiną ir pamiršti apie rūpesčių, problemų ir įsipareigojimų verpetą... Kuo tada norėtumėte užsiimti? Ar turite neįvykdytų norų sąrašą? O jūsų vyras? Gali būti, kad nuo to laiko, kai paskutinį kartą kalbėjotės su juo apie mėgiamus dalykus, praėjo daug metų. Vadinasi dabar pats laikas tai padaryti ir pradėti iš naujo pažinti vienas kitą.  Jūs norite sudalyvauti maratone, baigti pilotų kursus, išmokti prancūzų kalbos ar parašyti romaną? Pasidalinkite savo troškimais su vyru. Kuo dažniau kalbėsite apie savo norus, tuo didesnė tikimybė, kad jie išsipildys. Kalbėdami apie svajones, jūs skatinate save ir savo partnerį juos įgyvendinti.
2. Nuogąstavimai ir baimės
Kas jus baugina? Kas slopina? Kas neleidžia užmigti? Svarstydami tokius klausimus, jūs suartėsite. Kalbėdami apie savo baimes ir nuogąstavimus padėsite sau išsivaduoti iš fobijų ar bent jau sumažinti jų poveikį. Apnuogindami pažeidžiamas sielos dalis tampate dar artimesni.
3. Nusivylimai ir nesėkmės
Visada nelengva kalbėtis su vyru apie nusivylimus ir nesėkmes. Bet tai yra dar vienas, svarbus žingsnis link jūsų suartėjimo. Papaskokite jam apie taip ir neįvyksuį paaukštinimą pareigose. Apie tai, kad norite numesti 5 kg, bet jums trūksta valios. Kalbos apie nusivylimus padarys nesėkmes mažiau skausmingomis. Kartais tokie svarstymai gali pastūmėti šgyvendinti tai, kas nepavyko praeityje. Išklausydamos ir aptardamos vyriškas nesėkmes padedate jam neužstrigti jose ir judėti pirmyn. Juk būtent moteris suteikia vyrui sparnus!
4. Bendri ateities planai
Be asmeninių problemų spvarstymo, labai naudinga pasikalbėti apie tuos dalykus, kurie liečia jus abu. Pavyzdžiui, apsvarstyti naujų apmušalų pasirinkimą ar suplanuoti atostogas kokioje nors egzotinėje šalyje. Bet būkite atsargios! Jei kiekvieną dieną kalbėsitės su vyru apie tai, ką padaryti valgyti ar apie katę, kuri sudraskė visus apmušalus, paskęsite rutinoje ir pamiršite aptarti iš tikro svarbius dalykus, tokius, kaip bendra ateitis, viltys ir svajonės.